Pissed off

Är så jävla förbannad för tillfället så ni kan förvänta er jävligt många svordommar. Troligtvis så många som går att trycka in i en text. 

Daniel har slitit som ett djur med sitt fördjupningsarbete som han jobbat med i några månader. Han har haft regelbunden kontakt med sin handledare för arbetet och hon har läst igenom det ett flertal gånger under arbetets gång. Inte en enda gång har handledaren uttryckt något missnöje med arbetet. Klarskrivet på 13sidor skickar han in det och är nöjd och stolt med sig själv för att det är klart och för att det blev så bra som det blev.

Då får han reda på idag att handledaren tänker underkänna arbetet på grund av att det är "FÖR BRA" för att vara skrivet av honom?!?! Han har fan uppgett varenda jävla källa som han har använt sig av och han har omformulerat allting med egna ord, precis som man ska. Men nej, Daniel kan ju inte vara så duktig så att han skrivit det här..?!?!

Hur JÄVLA DUM I HUVUDET kan man vara?! Bör också tillägga att denna handledaren inte är någon av Daniels ordinarie lärare och aldrig någonsin träffat honom, sett hans tidigare arbeten eller pratat med honom tidigare. ÄNDÅ kan hon bedömma att detta fördjupningsarbete är för bra för att vara skrivet av honom?! Jag har sett han slita som ett djur varenda eviga jävla kväll med det här arbetet och jag har själv varit jävligt noga på att gå igenom hans källor för att se att han inte har kopierat någonting. Och det är väl KLART SOM FAN att ett arbete är bra när man jobbat med det i flera månader!!
Om den här jävla puckade handledaren tar sig tid att gå igenom Daniels tidigare inlämningsuppgifter kan hon tydligt se att han klarat av att skriva det här arbetet själv. Jävligt fördomsfullt att bara anta att detta är för bra för honom då hon inte vet hur han presterat tidigare. Skulle jag stöta på denna handledaren skulle hon fan i mig få höra ett och annat...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!