Icke-kompetenta & kompetenta läkare

Träffade en ny läkare idag. En som är specialist på Socialmedicin samt Barn- och ungdommedicin, Forskare för landstinget/sjukhuset med mera. 
Först och främst kan jag berätta att han blev grymt arg och chockad över alla de felen som min tidigare läkare gjort. Mina mediciner är totalt fel och fucked up samt att min nya acne-medicin inte ALLS passar till mina problem/besvär och att vilken kompetent läkare som helst skulle fattat det. Och att man absolut inte ska skriva ut den medicinen på våren och sommaren då man kan få grymt stora skador och besvär från sol osv.. 
Läkaren som skrev ut medicinerna till mig pratade inte alls om medicinens biverkningar, vad man ska undvika, om de ens fungerar tillsammans osv som varje kompetent läkare borde göra när de skriver ut mediciner.
En massa tjänstefel har min tidigare läkare begått, saker som jag inte pallar rada upp här för tillfället men den läkaren borde, enligt mig, inte ens få kalla sig för läkare!

Den nya läkaren är guld! Vi hade jättebra samtal och jag fick förtroende för honom direkt, vilket verkligen behövs!
Redan nästa vecka ska vi träffas igen och han ska då fixa en kuratortid och eventuellt KBT (Kognitiv beteendeterapi) till mig vilket verkligen verkligen behövs! Jag är så jäkla glad att jag träffade den här läkaren och fick reda ut allt med medicinerna. En av medicinerna jag åt hade han, och andra, forskat mycket kring och kommit fram till att om man mot all förmodan äter den så måste man ha uppföljning varje vecka, vilket min tidigare läkare inte hade utan hade bokat in uppföljning efter TVÅ månader! 

Det skulle inte förvåna mig om den nya läkaren skickar in en anmälan angående den gamla läkaren, för så jäkla förbannad blev han när han läste mina journaler. Så mycket fel!

Förhoppningsvis så kommer allt bli bättre nu när jag fått både ny läkare och terapi. Håller tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!