:)


Jobb&fest

Jobb idag från 10.30-19.00 och när man kommer hem är det troligtvis full rulle med fest därhemma. Storasyster fyller 23 på måndag så det blir födelsedagsfest ikväll :)


Just the way you are


A wonderful day!

Idag har jag haft en helt fantastisk dag på jobbet. Jag har varit oerhört motiverad och pepp och fått en rejäl ego-boost som alla behöver lite då och då! Tänker faktiskt vara så ego och säga att jag gjort en grym insats idag!

Nu har jag precis duschat och ätit lite samt ordnat matlådor till både mig och hjärtat som redan sov som en stock när jag kom hem! Får berätta mer om dagen för honom imorgon, den trötta stackarn ^^


Säljutbildning

Sitter på jobbet nu, slutar om två och en halv timme :)
Har haft säljutbildning hela "förmiddagen" - kändes nästan som att sitta vid skolbänken igen ^^ hehe.


Jobb

Off to work! :)


Film

Nu blir det film! Grown Ups :)


Städning

Vaknade sent idag men så går det när man somnar klockan tre på natten och bestämmer sig för att ta en kvällsdusch med hjärtat klockan två på natten.

Började iallafall städa när jag vaknade men dammsugaren ville inte riktigt och bestämde sig för att lägga av halvvägs in i städningen. Tog fram den gamla dammsugaren för att se om den var mer villig men icke. Äsch, då la jag ner. Sovrummet hann iallafall städas så det var jag nöjd med.

Sitter just nu och dricker kaffe framför tvn. Mitt älskade kaffe, finns det någonting bättre?


Mysdag

Dagens andra inlägg och ni kan vänta er mer framöver då min nyinköpta Iphone gjort bloggandet lite smidigare. Synd att blogg.se inte släppt sin app till android - då skulle det nog bloggas mer av folk.

Hursomhelst blev dagen lika slapp och mysig som gårdagen. Daniel insisterade på att han ville ha pizza idag igen så det blev det till middag.

Har även spenderat massor med tid idag på att kolla upp tatueringar. Vill tatuera mig NUU! Har praktiskt taget bestämt motiv och allt - nu fattas bara pengarna och dyrt kommer det bli. Smärtsamt också men vill man vara fin får man lida pin har man ju hört tidigare! ;)


Helg!

Äntligen helg!
Hade en en riktigt trevlig kväll igår med hjärtat. Det blev pizza och mys framför lite filmer och några groggar.
Idag väntar något liknande :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!