Silversystrar - Tisdagsvägen 5B, EP släppt!

Förra veckan släppte Silversystrar ett nytt, och för mig efterlängtat, EP vid namn "Tisdagsvägen 5B".
EP:n innehållet sex stycken låtar varav en av låtarna är inspelad tillsammans med göteborgaren SimonBilbomb/Tjack Tjirack. 

EP:n finns att tanka hem HÄR. 


Efter att ha lyssnat igenom alla låtarna tänkte jag snabbt dra vad jag tyckte om dem. 

1. "Doft av talk":
Nja, här måste jag medge att jag inte gillar beatet och varken Meldeah eller fröken B's första verser var i mitt tycke. Jag tyckte dock om Fröken B's andra vers riktigt mycket. Hennes andra vers har en skön text som fastnar och ett fint flow. Men som sagt, beatet och första verserna var inte det bästa i mitt tycke. Just beatet har jag svårt med.

2. "Lugn":
Jag gillar beatet grymt mycket! Meldeah var grym i första versen, likaså Fröken B. Andra verserna gjorde båda två riktigt bra också. Låten är djup för den som fattar vad den handlar om. Jag tycker om denna låt riktigt mycket, får en skön känsla av hela låten trots att jag fattar precis vad den handlar om och inte stödjer den handlingen i sig. Jag vet hur det är att leva som tjejen i texterna, och det är varken lätt eller kul. Men trots det inbringar låten ett skönt lugn och jag får lust att vrida upp volymen, sätta mig i solen på balkongen, njuta av låten med (i mitt fall) en kopp té eller kaffe. Den här låten kommer ligga på repeat!

3. "Allt Vi Va"
Denna låt gillar jag också väldigt mycket. Beatet och alla texterna i låten var riktigt bra. Refrängen var vacker och den fastnar i både huvud och hjärta direkt. Meldeah är så otroligt duktig på det hon gör, hennes vers var riktigt fin och djup. En låt om kärlek. Om rädslan för att förlora någon man älskar, rädslan för att både glömma och minnas. Om den starka kärleken och passionen man minns. Rädslan för att bli lämnad ensam kvar. Rädslan för att bli glömd. Kanske handlar den även om rädslan för att allt man delade tillsammans ska bli glömt och inte betyda någonting för den andra parten.
"..Och hoppas att jag gör så pass mycket rätt att jag får dig att fatta hur förunderligt och galet jävla vacker du är" - är en av Fröken B's rader som fastnade direkt. Jag tror att de flesta kan relatera till låten, åtminstonde vissa bitar/delar. 

4. "Andas":
Inledningen var så jävla vacker!
"Andas dina andetag. Pallar du så pallar jag, så är jag stark när du är svag. Men hoppar du så hoppar jag".
Och Meldeah's röst - Fantastisk! Jag tror de flesta kan relatera till låten - Att klara av kärlek och vardagslivet med allt vad det innebär, stress, att inte alltid klara av allting på samma gång. Att bolla mellan familjeliv, jobb, partnern, ev. plugg, barn med mera.  
"Även om vägen var lång har det tagit tid. Vill leva vardagsliv. Och såklart att det är lättare sagt mellan räkningar, uppsägningar, långa nätter och pass. Det är hämta, lämna, byta, vänta, lämna, styra. Ibland tycks det svårt att bara hålla sig vid ytan. Och vissa dagar växer tvivel i mitt bröst, hur jag ska klara dan med hela livet i mitt bröst".

5. "Evigt ung & fri":
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om denna. Jag ogillar den inte, men den faller inte riktigt i min smak heller. De gjorde båda två låten mycket bra, men den fastnar inte riktigt hos mig tyvärr. Tror att denna låt kommer kräva några fler lyssningar av mig innan låten fastnar i mitt tycke. 

6. "Claes":
Sista låten på EP:n. Låten handlar om en krigare som sliter häcken av sig. Jag kan väl relatera till låten då den stämmer ganska bra in på en del grabbar jag känner.
"Han är sin pappa upp i dagen sådan farsa sådan son. Inte svårt att se vart han fått sin förmåga ifrån, båda två med nävar som har härdats utav slit. Det är jobba, äta, sova, och sen jobba lite till. Hans pappa var kanske inte den som han blev nattad av eller den som följde med när det var kvartsamtal, nej men han fanns där när det gällde, med svar på alla frågor som ställdes. Han sa dom dagar som du känner att du grubblar grabben ska du jobba allt du kan och sen dubbla takten."
SimonBilbomb var riktigt duktig i denna. En härlig text med ett skönt flow. Jag har inte riktigt tyckt om hans tidigare låtar men denna tyckte jag att han gjorde riktigt bra! Rösterna i refrängen var inte de bästa enligt mig, men själva texten i refrängen var okej.

Överlag om Silversystrar och EP:n "Tisdagsvägen 5B":
Jag har alltid tyckt om Silversystrar. Meldeah och Fröken B är på varsitt håll riktigt duktiga på det de gör men tillsammans är dom oslagbara! Jag är otroligt tacksam över att de "hittade" varandra och bestämde sig för att bilda hiphop/soul-duon Silversystrar. De tar en sjävklar plats på hiphop-scenen, något som i mina ögon är mycket uppskattat. Jag tycker att de lyckades riktigt bra med EP:n och jag hoppas/tror att många håller med mig. Det jag gillar mest med Silversystrar är att de är så mångsidiga och man vet aldrig vad nästa låt kommer handla om. Texterna omfattar allt mellan himmel och jord och många låtar har en hög igenkänningsfaktor, kort sagt så skulle jag väl beskriva deras texter som vardagsfilosofi (med allt som det innebär). Det är låtar som lätt kan spelas på repeat utan att man tröttnar det minsta. 

Grymt bra jobbat Silversystrar!
Återigen, ladda ner deras EP -> HÄR!

Matt och orkeslös

Jag vaknade upp klockan sju imorse av att mamma kom förbi för en kopp kaffe på morgonen innan jobbet. 
Kände direkt att det var någonting fel i kroppen. Ont överallt. 
Har haft magsmärtor i flera dagar nu och vaknade med dessa imorse också tillsammans med
värk i hela kroppen och illamående. Känner mig matt och orkeslös. Hoppas verkligen på att det inte är influensan som går just nu.  Men det är väl bara att ta det lugnt och se om det blir värre eller bättre de närmsta dagarna.

Typ såhär svag och orkeslös känner jag mig för tillfället

Bildkälla

Jag har iallafall fått lite gjort idag, har gått ut med soporna, vattnat blommorna, fått i mig lite mat
och legat i ett varmt bad. Hoppas på att må bättre imorgon så jag kan ta itu med att rensa garderoben. Det är dags nu känner jag då kläderna väller över och knappt får plats.

Kramar

27 augusti

Idag har jag haft storasyster och Anna på besök. 
Jag skulle ha bakat en äppelpaj men gav upp för att de äpplen vi hade hemma var
egenplockade och alldeles för små för att kunna kärna ur ordentligt. 
Istället bjöd jag på tårta och varm nyponsoppa med vaniljglass. Finns det något godare?!

Efter att de åkt härifrån ordnade jag och Daniel dagens middag, det fick bli ört&vitlöks-kyckling med
potatisklyftor&grönsaker i ugn. Mycket gott och uppskattat här hemma!

Efter det har det mest blivit att slappa framför tvn och datorn, har kollat lite skor och kläder
som jag funderar på att klicka hem, ev. kolla upp i butik imorgon och kollat lite inrednings-inspiration
till sovrummet. 
Har så mycket inredningsidéer och bara väntar och längtar tills vi kan flytta så jag får sätta igång!
Slänger kanske upp lite inspiration under morgondagen :)

Kramar

"En snopp eller en batong - Vilket är bästa vapnet tror du Uffe?"

Ulf Brunnbergs hus på Lidingö har blivit "nallebombat".
Med all rätta tycker jag!

För er som inte vet bakgrunden handlar detta om att Ulf Brunnberg (skådespelare, spelade bland annat i Jönssonligan) förra veckan väckte stor uppmärksamhet då han i en intervju i tidningen Slitz uttryckte att mordet i häktet i Flemingsberg på Karen Gebreab i oktober förra året är feminismens fel. 
Citat från tidningen Slitz i intervjun med Ulf:
– "Likadant var det ju med den där kvinnliga fångvaktaren som dog. Hur fan kan man släpa dit ett fruntimmer på en och sextio? Att hon blev mördad är ju en konsekvens av feminismen, säger han"

I intervjun vänder sig Ulf emot kvinnor som arbetar inom kriminalvården och brandkåren (nu även inom polisen också) för att dessa kvinnor helt enkelt inte passar in där just på grund av det faktum att de är kvinnor. 
Citat från Ulf:
 – Det ska vara kvinnliga brandsoldater numera. De orkar ju för fan inte ens dra brandslangen. Att gå in i en brasa med en kvinna är liksom inte samma sak som att göra det med en karl, säger han till Slitz.

Som ett svar på detta blev han utmanad av en kvinnlig brandman på ett test. Caroline Ek, 28år gammal bjöd efter Ulf's uttalande in honom på stationen. Caroline säger till aftonbladet att Ulf uppenbarligen aldrig sett en kvinnlig brandman i arbetet men att han är välkommen att göra tester hos oss så kan vi se hur bra han klarar av det jämfört med henne. Vilken han såklart tackade nej till med kommentaren:
– Jag behöver inte kuta upp på en brandstation och dra brandslang med en kvinna för att bevisa något.
Men du Ulf, det tycker jag definitivt att du behöver göra! Bevisa något alltså. Efter de uttalanden som du kommit med om att kvinnor, utan tvekan, aldrig skulle klara av dessa arbeten och att en man är mycket bättre på det så tycker jag att du, som man, definitivt behöver bevisa för Caroline att du klarar av hennes arbete bättre än henne. 

Tillbaka till nallebombningen. 
En grupp anonyma män som kallar sig "Oinskränkta vita män" påstår sig ha "nallebombat" Ulf Brunnbergs hus på Lidingö. En video cirkulerar just nu runt på Youtube där man påstår att man nallebombar Ulfs hus.
Nallarna som man släpper har olika budskap skrivna på dem, såsom "Vilket vapen är bäst tror du Ulf? En snopp eller en batong?", "Jag är tjej men ändå stark som en björn" och "Kompetens sitter inte i skrevet".
Gruppen "Oinskränkta vita män", som har tagit på sig aktionen, hoppas att Ulf Brunnberg ska ha nåtts av deras budskap och blivit glad. 

Bild från Ulfs grannes blogg -> HÄR

En sista sak, Ulf Brunnberg - Stenåldern ringde, de vill ha tillbaka sitt synsätt!

Inspiration/Outfit


Collage skapat av mig.

ÄLSKAR denna outfit. Skulle utan tvekan ha köpt allt om det inte var
för att det skulle kosta några tusenlappar.
Smyckena är av Swarovski Crystallized och visst är de underbara?!
Klänningen kommer från Lipsy och skorna från TheCorner.


Sandra & Max på besök

Idag har jag haft besök av Sandra och hennes lilla Max.
De åkte nästan precis och vi har haft det skönt ute i solen med kaffe och lite
glassar till söta Max.

Sen blev det lekparken och då åkte ju kameran fram såklart ;) 
Denna bild (på Sandra här under) är suddig och oskarp men jag var tvungen att lägga upp den för det är nämligen lilla Max som har tagit den själv! Första fotot han tagit med systemkamera och på sin mamma dessutom <3 

Haft besök hela dagen

Jag har precis sagt hejdå till Elin som varit här hela dagen lång. 
Vi möttes vid affären i förmiddags och promenerade hem till mig. 
Sedan dess har vi hunnit dricka typ 6st kaffe-koppar och pratat en massa om allt möjligt.
Jag måste ju faktiskt passa på att träffa mina nära&kära nu innan det kanske, möjligtvis,
är dags för en riktigt stor förändring i livet. 

Skönt att kunna prata ut om tankar och känslor gällande allt möjligt med en vän
som man känt sedan runt många år tillbaka, någon som vet lite hur man funkar och tänker.

Jag&Elin förra månaden då vi firade min födelsedag

Systrar på besök

Jag vinkade precis av mina kära två systrar nu som är på väg hem igen. 
Det är alltid så trevligt och roligt att umgås med dem och vi har den senaste tiden
fått bättre och bättre kontakt. 

Det bästa med dom är att dom är lika tokiga i att baka som jag. Iallafall storasyster. 
Så vi har pratat om massa idéer och hittat massvis med inspiration till framtida bakningar.
Storasyster har beställt tårta och cakepops av mig när hon fyller år i november och det
är då inget lätt som hon vill ha heller. 
Jag undrar hur det ska gå men om jag känner mig själv rätt så kommer det att lyckas
iallafall. Det är jag ganska så säker på, trots att hon är kräsen och väldigt envis ;)
Får dock inte skriva ut vad det är som hon har beställt för att hon vill chocka sina
gäster på födelsedagen, så ni får väl vänta tills november och se bilder då!

Jag är så sugen på att baka!
Det ska bli skönt när vi väl flyttat att kunna ha tiden och utrymmet till att kunna baka.
Just nu kan jag inte okupera köket i flera timmar och för tillfället tillåter inte heller
ekonomin att jag köper de verktyg jag behöver. 
Jag hoppas innerligt att det blir möjligt snart :)

En av alla de cupcakes jag bakade förra året.
De blev en hit och jag blev tvingad att baka många många omgångar till
för att bjuda vänner och mamma beställde ett helt gäng också som hon kunde bjuda sina vänner på :)


Åh jag saknar mina systrar redan.
Kom tillbaka!

Bilder från gårdagen

Här kommer lite bilder som jag tog igår när vi var ute och fiskade.
Lekte med lite nya inställningar på kameran och blev nöjd med hur bilderna blev,
jag är ju trots allt bara nybörjare än så länge :)


(Mitt rosa fiskespö ^^)

Älskar de sista bilderna på trädet, grenarna, löven, himlen <3
Vad tycker ni?

Dagen

Godkväll!
Ledsen för den dåliga uppdateringen igår eftermiddag och idag, 
jag fastnade med massa bakningsgrejer igår då jag letade lite inspiration.
Bakning är en av de sakerna som jag verkligen tycker om och som jag gärna
spenderar flera timmar med. 

Det är dock lite tajt med både tid och pengar nu så tyvärr blir det inte någon bakning
så ofta som jag skulle vilja, men det ändras förhoppningsvis
när tiden och pengarna räcker till :)
Tänkte fråga om jag har några bak-intresserade läsare som kan tipsa om goda bakverk eller hemsidor
som säljer baktillbehör? 

Drömmen är väl att få möjlighet att ordna ett dessert-bord till någon tillställning (bröllop, dop eller födelsedagskalas m.m.) i framtiden - Titta så mycket läckert man skulle kunna ordna ;)Idag har vi varit iväg och fiskat några timmar. Det blev ingen fisk men vi fick möjlighet
att njuta av den stekheta solen i några timmar iallafall.

Resten av kvällen har spenderats med att tänka, fundera, hitta lösningar på problem
och ringa runt. Vi håller tummarna inför en lösning nu och vi vet många
som blir glada om detta går vägen. Samtidigt blir andra mindre glada och det är verkligen både
postivt och negativt.. Lite av en berg-och-dalbana av känslor..
Vi väntar dock med att berätta någonting förens vi vet hur det blir. 

Tack för alla kommentarer (återigen) i mitt förra inlägg. Att vakna upp idag till 12kommentarer
gjorde min dag!

Godmorgon

Eller god förmiddag kanske. 
Jag har ju varit vaken ett tag nu så det är inte riktigt morgon fortfarande. 

Just nu dricker jag en kopp kaffe och lyssnar på Kapten Röd's - Ju mer dom spottar
som jag la upp i senaste inlägget. 

Så fort kaffet är uppdrucket ska jag iväg och skicka iväg en grej på posten (en present vi ordnat till
Daniels gudson/systerson), hämta ut lite mediciner och handla lite. 

Efter det blir det kanske att tjata på storasyster att komma på besök,
hon skulle egentligen komma hit igår men mådde inte så bra så jag hoppas hon mår bättre idag!

Jag tackar så mycket för alla kommentarer på mina senaste inlägg,
det är riktigt kul att vakna upp och se att man fått så många kommentarer. 

Fortsätt gärna att kommentera, det gör mig glad! :)


Ju mer dom spottar

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Suddasuddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom som
Hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart, att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
När dom slåss för att beskydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor
Jag ber dig!

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Hey
Ställ in ditt sikte på nåt posi-ti-ivt
För nåt ryggbitande har vi ingen ti-id
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi-i
Kan inte låta dom stjäla min energi-i
Nej, om dom vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer från de dunkla
Det är klart att dom vill se våran skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går fö-örst
Som finns vid din sida när sommar blir hö-öst
Skin över dom, låt dom vä-äxa
Har inget hat i mitt bröst!
Oh ne-ej

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

Ba da da dem, ba da da da dem, Kaptenen vill inte ha nån guldgrävarvän, yo
Ba da da dem, ba da da da dem, han får rida på sin tandem ensam hem (x2)

Tidig morgon

Idag ringde klockan vid halv sju och jag var helt död. Trött som satan men lyckades ta mig
upp iallafall för att åka iväg till Huddoktorn. Det är alltid en trevlig upplevelse,
jag är så nöjd med min hy nu sedan jag började med Roaccutan. 
De som känner mig och träffar mig ofta vet hur hemsk min hy var tidigare och alla ser hur otroligt bra
det blivit numera. Jag tänker aldrig på min hy längre, jag skäms aldrig längre och jag använder
knappt smink överhuvudtaget. 
Det är underbart!

Efter besöket hos Huddoktorn köpte jag kaffe och åkte hem igen. 
Daniel vaknade precis när jag kom tillbaka och efter det har vi bara druckit kaffe, ätit frukost tillsammans
och sett några avsnitt av The Doctors på tv. 

Nu ska jag nog ringa kära storasyster och tjata på henne att ta sig hit!
Saknar henne!


Hemma igen

Jag har försökt bloggat via mobil-appen i över en timme nu men det vill inte fungera så detta får bli ett
tråkigt inlägg utan bilder.

Nu är vi iallafall hemma i Örebro igen och har hunnit landa lite. Efter att vi packat ur bilen satte vi igång en maskin med tvätt. Det behövdes verkligen för våra kläder är fulla i båda kräft-spad och fiskblod!
Efter det tog jag och Daniel en välbehövd och skön dusch. 

Daniel var riktigt trött när vi kom hem så han somnade nyss framför Harry Potter filmen som går
på tv just nu. Min sötnöt ;)

Han var ute och fiskade tidigt imorse och fick med sig en fin gädda hem som vi tänkte tillaga nästa helg.
Vi har själva aldrig ätit gädda och bland de vi känner som har det så är det väldigt delade meningar om smaken.
Vi får väl se vad vi tycker.

Vi fick dessutom 9,5kg i kräftburarna i helgen så det blev kräft-middag i lördags. Mums!

Nu kom lillasyster precis hit så jag ska umgås med henne en stund innan hon åker. 

Kramar!

Mys framför elden

I fredagskväll hade vi det mysigt i gott sällskap och lite god dricka framför en liten eld. Såhär njuter man av livet!


Spenderar helgen i Arboga

Hej!

Denna helg spenderas i Arboga. Vi kom hit runt två tiden,
efter att ha gjort ett litet stopp inne i Arboga centrum där medeltidsveckan var i full gång,
trots spöregnet var det fullt med folk som var klädda i medeltidskläder,
ganska så vackert faktiskt!
Där köpte vi med oss lite thai-takeaway mat och begav oss iväg mot husvagnen
där vi ska spendera helgen med bland annat kräftfiske, lite vanligt fiske
och i gott sällskap. 

Efter maten gjorde vi iordning burarna inför kräftfisket. Massa fisk, korv och hundmat(?!)
som bete.  Grabbarna är iväg och släpper i burarna nu och när vi hämtar dom klockan sju imorgonbitti
så hoppas vi på massor av kräftor!
Vi ska nog dock inte hoppas alldeles för mycket för kräftfisket hade varit riktigt dåligt
nu de senaste veckorna, men man vet ju aldrig. 

Vi har invasion av getingar här denna sommaren. Inte alls trevligt. 
Vi har placerat ut lite getingfällor här och där men just nu är alla smockfulla
så getingarna kan ta sig ur igen.
Ingen av oss vågar dock tömma dom just nu när det finns levande getingar kvar! Haha. 

Värst var det dock när vi la i betet i kräftburarna. Getingar tycker tydligen om död fisk
för vi hade 5getingar i var bur efter ett litet tag.  Daniel var lite rädd när de gick härifrån för att ta med sig burarna med getingar i in i båten, men det gick nog bra hoppas jag :)

Jag glömde tyvärr kameran hemma denna helg så det blir nog inte många bilder
som kommer upp på bloggen, tänkte dock visa er några som jag tagit tidigare år: 
(dock inte tagna med systemkamera!)
Förstår ni varför jag trivs?!
Det är så vacker miljö här runt sjön. 
Det var även här jag tog dessa bilder i vintras.

Kramar!

Äntligen!

Idag fick jag ÄNTLIGEN (efter en massa krångel) hämta ut min ring som jag har väntat på!
Jag är helt käääär!

Här är skönheten:


Jag passade även på att åka förbi posten och hämta ut ytterligare två paket. 
De är tyvärr hemliga än så länge för det har att göra med Daniels födelsedagspresent. 

Efter det stannade jag till vid Ica och köpte grejer till middagen.
Det fick bli lövstek och klyftpotatis i ugn med massa rotfrukter,
riktigt gott!

Nu blir det en dusch och efter det ska jag och Daniel mysa framför filmen Beastly.
Har velat sätt den lääänge och nu har storasyster fixat den till oss :)

Kramar!

En lista

I brist på annat att skriva får man väl söka runt på nätet och hitta en rolig lista att svara på!

Namn:
Denise Sjöberg. Heter Lydia och Regina i mellannamn.

Ålder: 20år

Längd: 1.67 ungefär

Skostorlek: 38-39

Född: Örebro

Bor: Örebro

Gör just nu: Är för tillfället arbetslös. Spenderar dagarna med att söka jobb, sköta hemmet och kika runt på internet.

Vad är du rädd för: Spindlar (fast det börjar bli bättre), att dö, eller att nån mer av mina nära&kära ska dö snart.

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Att jag lyckas ha en positiv attityd och livssyn trots mina motgångar.

Det roligaste jobbet du haft: Hittills (har ju inte hunnit jobba mycket) så var det nog mitt första arbete som säljkonsulent. Arbetskamraterna och chefen var underbara!

När tog du ditt körkort: Det har jag inte tagit än. Men det kommer så småningom.

När grät du senast: Det var nog några veckor sedan (1månad?).

När skrattade du senast: För några timmar sedan när storasyster var här. Hon är en kul tjej ;)

Vem åkte du bil med sist: Styvfar för några dagar sedan när jag köpte en ny dator.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Köpte ciggaretter och en Powerrade.

Vem åt du mat med sist: Daniel och styvfar.

Vem sov du hos sist: Senast jag sov borta var i föräldrarnas husvagn.

Vem sov hos dig sist: Alexander, när han var på besök från Skåne :)

Vad var du rädd för när du var liten: Hmm... ingen aning. Säkert någonting löjligt.

Vad ville du, som liten, bli när du blev stor: Författare och artist.

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Alldeles för många gånger tycker jag.

Värsta smärtan du råkat ut för: Det måste nog ha varit smärtan från blindtarmen innan jag åkte in och opererade bort den. Eller någon gång under alla urinvägsinfektioner..

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Massor! Mest glad är jag över min familj och min fantastiska fästman! <3

Något som gjort dig riktigt förbannad: Det finns en massa saker, dessutom ganska personliga saker som jag inte vill nämna här.

Dold talang: Jag tror inte riktigt jag har någon ;)

Vad finns oftast i din handväska: Plånbok, mobil, cerat, hörlurar, massa papper.

Har du någonsin tagit eller provat droger: Ja tyvärr.

Har du piercing eller tatuering: Yes. Piercing i ögonbrynet (förutom öronen) och två tatueringar.

Vilket är ditt favoritplagg: Just nu är det nog mina svarta lack-leggings. Funkar till allt!

Sämsta egenskap: Jag skjuter lätt upp saker. Gärna till sista minuten om det är möjligt.

Ord du använder för mycket: Helt sjukt! och Fan!. Det är nog så jag beskriver det mesta, haha.

Vem litar du mest på i hela världen: Min familj!

Hur många barn vill du ha när du blir stor: Helst två. Kanske tre. Men om Daniel får bestämma så är det väl fem! ;) (Jag har redan gjort klart för honom att han får föda fram hälften själv isåfall!)

Favoritgodis: Laktris. Turkisk peppar!

Vem ser du upp till: Jag älskar Mia Skäringer! En rolig kvinna som har distans, bjuder på sig själv och är väldigt analytisk och modig!


Födelsedagspresent till hjärtat ♥

Idag har jag ordnat med hjärtats födelsedagspresent då han fyller 26år den 23augusti.
Jag tycker alltid att det är så svårt med presenter,
man vet aldrig vad man ska ge bort och man hoppas bara att mottagaren blir glad,
men i år så tror jag att han blir riktigt nöjd.
Det har han ju visserligen alltid blivit men jag tror att detta är något lite värdefullare för honom. 

Han, är för övrigt, en mästare på presenter.
Varenda år har jag fått någonting som jag inte ens kommit på själv att jag vill ha,
men när jag väl får det så blir jag överlycklig och jag kan aldrig aldrig aldrig
gissa mig till vad det är.

När jag köper någonting till honom så vet han nästan direkt vad det blir för något,
men det kanske beror på att jag ALLTID köper det han säger att han vill ha
för att min fantasi suger lite och jag är för rädd för att köpa någonting som han inte kommer
tycka om. Det vill man ju inte. 

Nej men i år så blir det någonting speciellt iallafall,
och som sagt - Jag hoppas verkligen att han blir nöjd!


Ny leksak

Idag har jag köpt en ny leksak ^^
Och det var väl tur det för när jag kom hem så totalkraschade min gamla laptop..
Jag hopppas att jag får igång den en liten stund iallafall för här väntas det
timmar med att föra över allt från den gamla datorn till den nya. 
5:e Augusti

I fredags hade jag kära storasyster här i några timmar.
Hur underbart som helst!
Vi käkade pizza, snackade skit och kollade dröm-möbler och inredning på internet.
Mycket skratt blev det iallafall och det är så det ska vara!

Igår tog vi det lugnt, jag och Daniel. 
Vi låg i sängen halva dagen och kollade olika filmer som gick på tv.

Utöver det har det inte hänt mycket,
imorgon blir det däremot massa flitigt som ska göras. 
Jobbsökning, ärenden som ska skötas, ta sig till vårdcentralen
och apoteket och eventuellt hämta ut min ring på guldfynd.


Paket från Nelly!

Idag kom mitt lilla paket från Nelly.
Alltid kul att få nya saker!Paketet innehöll: 


2st trosor, svart & rosa (Daniels val faktiskt)
L'oreal Cream Puff
L'oreal Glam Bronze trio (for blondes)
MIYO Candy Gloss - Big apple

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!