Tack!

Tackar min underbara familj och Daniel för allt, speciellt ikväll!
Jag vet inte vad jag hade gjort utan er och jag förstår om ni blev rädda ikväll, förlåt, och det blev jag också. Jag älskar er mer än ord kan beskriva, det är helt sjukt hur era stöttande ord kan få mig som vid magi att ta mig igenom sån skit och må bättre! Ni är guld värda! <3


Bror

Min älskade bror. 
Idag skulle du ha fyllt 21år och det gör ont i mig när 
jag tänker på hur ung du var när du lämnade oss. 
Det finns så mycket som jag fortfarande ville säga dig,
det finns så många minnen som vi skulle ha upplevt tillsammans
men jag antar att ödet ville annat..

Du var en vacker person som alltid log,
helt klart en älskvärd människa tills den dagen du dog. 
Kunde inte fatta nyheten som vännen levererade - att jag inte skulle få se min bror igen, jag ville inte veta det.

Ibland vaknar jag ur drömmen där du finns med, helt kallsvettig och undrar varför togs du ifrån denna värld?
Alla som älskade, stöttade  och alltid fanns för dig, hade du glömt bort dom?

Vi ska minnas dig för den du var, som en bror, som en son - som en person som vi alla kände tyckte hade ett hjärta av guld.

Håll himlen vacker tills den dagen jag kommer, jag vet att du finns där, du måste ha blivit hjärtligt välkommen.
Så ikväll när jag kollar upp mot stjärnorna så vet jag att du finns där och ler ner mot mig, det är något jag är säker på.

Jag älskar dig,
Vila i frid kära bror



Jag har inga krafter kvar att gå och vägen den är brant,
står här längst ner vid backen och här börjar min egna kamp.


Lördag

Igår fick jag äntligen hämta ut min hudmedicin. På grund av Apotekets inkompetens tog det typ tre veckor extra att få ut medicinen och det var inte bara jag utan även hudläkaren som blev förbannad. Efter massa arga telefonsamtal fick jag hämta ut medicinen igår och vem sitter inte i kassan då? Jovisst, idioten som skapat allt krångel! Då skyllde hon ifrån sig och skämdes..

Började med medicinen igårkväll och väntar med spänning på att se hur det tar sig i framtiden.

Nu ska jag och Daniel iväg och inhandla dagens middag som blir kyckling med potatiskroketter och beasås. Till efterrätt blir det äppelpaj :) smaskens!

Vi funderade på att dra på bio idag också men insåg att det inte finns några intressanta filmer ute, fan vad vi längtar tills mars då Underworld 4 kommer!!


39graders feber

Inte undra på att jag mådde dåligt igår, nästan 39graders feber gör väl vem som helst vek?!

Somnade väldigt tidigt men hade feberdrömmar hela natten så när jag gick upp imorse klockan halv fem så kände jag mig snurrig och vimsig. Som att vandra i en dimma ungefär. Märkte att jag fortfarande hade samma feber så det var bara att sjukanmäla sig och försöka somna om.

Det värsta är att det är så jäkla dålig tajming! Andra veckan på nya jobbet och jag blir sjuk!! En sjuksköterska ringde upp mig och hon tror att det är magsjuka på g. Jag blev ordinerad att dricka mycket och äta försiktigt för att inte börja kräkas också. Helt perfekt! :(

Tyvärr kan man inte styra över sånt här och när jag väl får återgå till arbetet ska jag ge järnet!


Helt slut

Idag är jag helt slut efter en hård dag på jobbet. Jag har haft feber hela dagen och varit illamående så trots att arbetet inte var 100%-igt idag så är jag grymt nöjd över att jag härdade ut och tog mig igenom hela dagen.

Febern verkar fortfarande inte vilja gå ner så jag försöker kurera mig med kaffe för att inte se ut som en zombie och snart blir det nog en alvedon och ett kallt(!) bad i hopp om att jag ska kyla ner mig lite och få ner febern.

Jag har definitivt inte råd att bli sjuk nu redan andra veckan på jobbet! Daniel är sjuk han med och jag tjatade på han hela helgen om att han skulle hålla sig undan så jag inte smittas men det gick ju bra..

Nej, vidare mot badet och kanske en film nudå..


Oväntat besök

Fick ett litet oväntat besök såhär på kvällskvisten av min lilla (numera inte så liten) kusin Robby.

Vi har knappt träffats på 6år förutom ett kort möte då vi sprang på varandra på stan för några månader sen. Det var kul att träffa dig! Förhoppningsvis dröjer det inte flera år innan vi ses igen haha :)


Söndag

Har haft en supermysig helg och har bara tagit det lugnt.
Efter att ha gått upp klockan halv fem en hel vecka och jobbat så har jag varit så jäkla trött hela tiden men nu tog jag mig tid att göra allt jag inte orkat under veckan.

I fredags när jag kom hem från jobbet var jag så otroligt rastlös. Efter att ha suttit hela dagarna och pratat konstant kändes det ovant att komma hem till ett knäpptyst hus. Trodde att jag fått en släng av plötslig hyperaktivitet och blev nästan lite galen av all raslöshet. I lördags blev det tvärtom.. Trött som satan var jag och orkade ingenting! Jag bestämde mig iallafall för att ta mig ut en liten stund så jag åkte till affären för att köpa snacks till filmstunden som jag och Daniel hade. Vi kikade på A man apart - en gammal favorit med bästa Vin Diesel i :)

Idag har jag hunnit städa och tänker spendera resten av dagen framför Skyrim.


Det börjar ta sig ;)

Nu ska bara kontoret inredas också, men det väntar vi lite med! ;)


Kärlek ♥

I fredags firade vi tre år och tio månader tillsammans. 
I snart fyra år har du funnits i mitt liv och dessa fyra år 
har varit fyllda med kärlek, sorg, skratt, tårar, glädje, bråk och allt annat
som hör till i ett förhållande. 
Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle hitta någon som får mig så lycklig och 
som jag kan vara så bekväm med. 

När jag tänker på min framtid så har du alltid funnit med i den.
Jag skulle inte kunna tänka mig en framtid utan dig,
du ÄR min framtid.

Älskar dig mer än ord kan beskriva,
och för var dag som går älskar jag dig bara mer och mer,
trots att det känns omöjligt att kunna älska dig mer än vad jag redan gör idag
så vet jag att jag älskar dig ännu mer imorgon.

Knasboll 

Dagens look

 

 


Jag fick det!

Jag fick jobbet!
Gissa vem som är världens lyckligaste just nu?!
Eget kontor, dagtid, fastlön och 6mån provanställning direkt = Awesome!


Trött

Gick upp halv fem idag, samtidigt som Daniel gick upp för att åka till jobbet. Tror att han uppskattade lite sällskap på morgonen :)

Ska iväg till läkaren klockan tio för att göra ett ultraljud på halsen (kolla upp blodkärl) och förhoppningsvis har min hudmedicin kommit in i dag också så jag kan hämta ut den.

Igår var jag på arbetsintervju och hoppas på att få höra av dom snart. Vill verkligen arbeta där med det projektet de har så alla får hålla tummarna ;)


Sexy

Jag har världens sexigaste man, med en as-snygg tatuering! ;)




Trött & Frusen

Trötter väntar på bussen, iskallt ute!!


Huddoktorn

Gick upp tidigt tidigt idag för att fixa mig och åka iväg till huddoktorn men väl uppe, när jag var redo att åka iväg, bestämde jag mig för att dubbelkolla vilken tid jag skulle vara där och det var ju tur det! Hade tagit fel på en timme så det var bara att sätta sig och ta en kopp kaffe i lugn och ro och vänta ytterligare en timme!

Förhoppningsvis får jag med mig "licensen" och de papper jag behöver för att hämta ut min nya hudmedicin. Hoppas verkligen att den fungerar bra och att jag slipper alla hemska biverkningar!


Tattoo

Har suttit i en tatueringsstudio i nästan fem timmar idag. Har ont i hela kroppen nu, och det var inte ens jag som tatuerade mig! Haha :) det känns att sitta och stirra så länge ;)

Daniel fyllde i sin fuckade tribal han hade över hela armen och det blev riktigt nice :) en sittning kvar sen är den klar. Fan så sugen man blir på att tatuera sig när man sitter och tittar på! Väntar på att man får in lite pengar sen jäklar!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!